YETKİLENDİRİLMİŞ BELGELENDİRME BİRİMİ

RE-YOU Proje ekibi ile iç paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemizin de ortağı olduğu RE-You Yenilenebilir Gençlik Enerjisi Projesi Ekibi ile Yetkilendirilmiş Belgelendirme Birimi TURKAK Akreditasyonu ardından MYK Denetimi öncesinde bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya RE-You Projesi Üst Yönetim Temsilcisi Prof.Dr. Mustafa Kurt, proje kapsamları liderleri Prof.Dr. İsmail Tarhan, Prof.Dr. Nilgün Ayman Öz, Prof.Dr. Necati Kaya ve proje üyeleri  ile Yetkilendirilmiş Belgelendirme Birimi Sorumlusu Öğr.Gör. Levent Özçağ ve Kalite Yönetim Temsilcisi Öğr.Gör. Remzi Mustafa Gençer katıldı.

Elde edilen TURKAK Akredistasyonunun ardından devam eden süreçteki bir diğer adım olan MYK Denetimi öncesinde durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda iş akış planları gözden geçirilerek proje kapsamında alınılacak yol haritasına bağlı olarak gerçekleştirilecek faaliyetler üzerinde bilgilendirmeler yapıldı.